Centro Residences 2019-12-17T10:31:53+00:00

Project Description

Centro Residences
Partial redesign and decoration done to a condominium located in Ang Mo Kio.

For this project, our main focus was challenging as we strove to meet our clients’ love for the white colour, and the dislike of the colour black if used on the majority of the carpentry or any structure. With this knowledge, we broke through in designing their home in different shades of white and earth tones along with very slight hints of black to create contrast.

Design Highlights:

With our clients’ strong love for the colour white and a luxurious experience in their home, we have made their dream home come true! This is a smart home with google controlling their light and sound systems. The main feature and pride of this home would be the master bedroom area linking the open walk-in wardrobe and lush master bathroom!

GET IN TOUCH